Taller de licors tradicionals
Título
Taller de licors tradicionals
Descripción
En aquest taller pràctic es farà una visió detallada dels principals licors que s'han elaborat tradicionalment a les nostres terres (cafè licor, herbero, patxaran, cantueso, vi d’anous, absenta, etc.). L'objectiu és recuperar i posar en valor aquest patrimoni immaterial que els nostres avantpassats ens han deixat i que poden suposar un incentiu per a millorar les economies rurals. Durant la sessió es veurà com es preparen aquestes begudes i cada assistent podrà fer-se el seu propi licor.
Objetivos
Donar a conèixer els principals licors del territori mediterrani. Explicar les formes d’elaboració tradicional de les begudes alcohòliques. Detallar aspectes històrics i curiositats lligades a cadascun d’aquest licors. Informar sobre la normativa vigent en matèria de licors i parlar sobre les figures reguladores d’aquests productes.
Campo de estudio
CIENCIAS
Etiquetas
Idiomas
EspaƱol ValenciƠ
Público objetivo
Públic en general i professionals relacionats amb la docència, el turisme, la gastronomia y el medi ambient.
Ponente