COMUNICACIÓN EN INTERNET ¿CÓMO LE SACAMOS PARTIDO? / COMUNICACIÓ A INTERNET. COM FEM PER TREURE'N PROFIT?
Título
COMUNICACIÓN EN INTERNET ¿CÓMO LE SACAMOS PARTIDO? / COMUNICACIÓ A INTERNET. COM FEM PER TREURE'N PROFIT?
Descripción
Les PIME, els autònoms, els aspirants... moltes persones i entitats utilitzen internet com a altaveu de la seua activitat. Es tracta d'una plataforma accessible econòmicament que requereix molt pocs coneixements previs. Almenys aparentment. Conèixer, comprendre i seguir unes poques normes bàsiques pot significar un gran salt qualitatiu. En esta xarrada pose el focus en com orientar adequadament la comunicació, en com fer-se entendre i ser memorable, en com millorar l’experiència dels navegants. I es pot traslladar també fora de internet. Puc incorporar un apartat pràctic, que és lúdic i demostratiu, per tal que els assistents incorporen l’aprenentatge de forma immediata. Només necessitaran escriure un poc, no importa si en digital o en analògic.
Objetivos
Que l’auditori aprenga que, amb molt poca preparació, les seues comunicacions orals o escrites poden augmentar exponencialment la seua eficàcia.
Campo de estudio
C.C. SOCIALES Y JURÍDICAS
Etiquetas
Idiomas
EspaƱol ValenciƠ
Público objetivo
La conferència és adaptable. Des dels alumnes de secundària o batxillerat fins a autònoms, PIMEs, col·lectius de comerciants, emprenedors, persones que busquen feina, membres d’ONG i d’altres associacions...
Ponente