Sabor, salut i sostenibilitat. La alternativa culinària i gastronòmica de la Dieta Mediterrània
Título |
Sabor, salut i sostenibilitat. La alternativa culinària i gastronòmica de la Dieta Mediterrània
|
Descripción |
La població espanyola està allunyant-se cada vegada més del patró alimentari que representa la Dieta Mediterrània i del model de producció i consum d'aliments que la sustenta. Ens enfrontem al repte de recuperar-lo, però també a l'oportunitat de poder practicar una cuina i una gastronomia de proximitat, que a més de respectar l'estacionalitat dels productes i afavorir la biodiversitat, fa compatibles el sabor, la salut i la sostenibilitat.
|
Objetivos |
Fomentar una alimentació responsable i avançar, a través d'una gastronomia de proximitat, en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)Promoure la recuperació i adaptació de la Dieta Mediterrània als actuals requeriments dietètic-nutricionals
|
Campo de estudio |
CIENCIAS DE LA SALUD
|
Etiquetas | |
Idiomas |
EspaƱol ValenciĆ |
Público objetivo |
Sociedad en general, Juvenil, Infantil,
|
Ponente | |