Vins alacantins: cultura, gastronomia i sabors de la mediterrània
Título |
Vins alacantins: cultura, gastronomia i sabors de la mediterrània
|
Descripción |
El vi, un dels components de l'anomenada dieta mediterrània, és un aliment de més de 5.000 anys d'història. Pasteur la definia com una de les begudes més higièniques, pel procés d'elaboració i per la matèria prima, el raïm. La cultura del vi està fortament arrelada en les comarques alacantines, tant pel seu valor històric com econòmic o, fins i tot, gastronòmic.
|
Objetivos |
La conferència abordarà la trajectòria històrica i cultural d'un producte tant nostre com el vi, així com les característics sanitàries derivades del seu consum responsable, contextualitzades en l'extraordinària cultura del vi de les comarques d'Alacant.
|
Campo de estudio |
CIENCIAS DE LA SALUD
|
Etiquetas | |
Idiomas |
EspaƱol ValenciĆ |
Público objetivo |
Sociedad en general, Juvenil,
|
Ponente | |